Πολιτική προσωπικών δεδομένων

Γενικές Πληροφορίες

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουν η σελίδα www.crossoverbrand.com συλλέγονται, επεξεργάζονται, καταχωρούνται σύμφωνα με την προστασία και αποθηκεύονται εμπιστευτικά, από την ίδια ως Υπεύθυνη Επεξεργασίας, CROSSOVERBRAND (Λασκαράτου 11 Πυλαία, Θεσσαλονίκη, 2310334434)σύμφωνα με τις ισχύουσες προσωπικές διατάξεις τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΕΕ 2016/679).

Τα προσωπικά δεδομένα που τυχόν θα συλλέγονται ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο και τις Αρμόδιες Αρχές και όσα ορίζονται στην παράγραφο 4 του παρόντος), αλλά διακρίνεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Η εταιρεία διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, διαχείρισης πελατολογίου.

Η ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών αποτελεί παράγοντα υψίστης σημασίας και η εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με σύγχρονες και αποδεκτές μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Μοναδικός σκοπός της δημιουργίας της είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση των πελατών και η δημιουργία φιλικού και ασφαλούς περιβάλλοντος κάτω από την απόλυτη περιποίηση και διατήρηση σε μυστικότητα των προσωπικών δεδομένων των πελατών.

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα

Κατά την είσοδό σας στην ιστοσελίδα και την περιγραφή σε αυτήν ενδέχεται να αποθηκεύονται ορισμένα στοιχεία που αποσκοπούν μόνο στην βέλτιστη επικοινωνία με την εταιρεία, τη γρήγορη και σωστή παροχή απαντήσεων σε συγκεκριμένα ερωτήματα που τίθενται, στη σωστή εξυπηρέτηση και την καταμέτρηση των αριθμών επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας. , τον καθορισμό των απαιτήσεων των πελατών για τη διευκόλυνση στις συναλλαγές με την εταιρεία. Η Crossoverbrand δεν διανέμεται σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή άλλη άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και τους πελάτες του δίχως τη συγκατάθεσή τους.

Πληροφορίες που παρέχετε και Επεξεργασία δεδομένων

Το www.crossoverbrand.com κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνουν κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής των φορέων επικοινωνίας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις ερωτήσεις, για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη, για ειδικές, προσφορές κτλ. Επίσης, ενδέχεται να σας ζητηθεί η υποβολή προσωπικών σας πληροφοριών προκειμένου να επωφεληθούν ορισμένων υπηρεσιών/ παροχών μας (π.χ. εγγραφές σε ενημερωτικά δελτία (newsletter), συμβουλές/υποδείξεις) ή να συμμετέχετε σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα (όπως πχ προσφορές). Έχετε τη δυνατότητα να αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το www.crossoverbrand.gr ή να προβείτε σε αίτημα αλλαγής των προσωπικών σας στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@crossoverbrand.com.

Παθητική συλλογή (IPs, cookies, Internet tags, google fonts καθώς και συλλογή δεδομένων πλοήγησης)

Κατά τη πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, ορισμένες πληροφορίες ενδέχεται να συλλέγονται παθητικά (δηλαδή, να συγκεντρώνονται χωρίς να τις παρέχετε ενεργά), με τη χρήση διαφόρων τεχνολογιών και μέσων, όπως διευθύνσεις πρωτοκόλλου Διαδικτύου, cookies, ετικέτες Internet, καθώς και συλλογή δεδομένων πλοήγησης .

Διαβάστε την Πολιτική σχετικά με τα cookies και ελέγξτε τα cookies Πίνακας ρυθμίσεων για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα cookies. Στην Πολιτική, θα βρείτε επίσης πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης των cookies εάν δεν συμφωνείτε με τη χρήση τους.

Χρήση και σκοπό των πληροφοριών που συλλέγουμε

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας προκειμένου

  • Να ανταποκριθούμε στα αιτήματα σας για τις πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες.
  • Να διευκολύνουμε τη διαδικασία των ραντεβού.
  • Να σας στέλνουμε ενημερωτικά δελτία, πληροφορίες ή υλικό που μπορεί να σας ενδιαφέρει.
  • Να συλλέξουμε στατιστικά στοιχεία για την επισκεψιμότητα της σελίδας.
  • Να προβαίνουμε σε ανίχνευση, πρόληψη και αντιμετώπιση απάτης ή λοιπών παρανόμων δραστηριοτήτων.
  • Να αξιολογήσουμε την αποτελεσματικότητα των εκδηλώσεων και λοιπών προωθητικών ενεργειών μας.
  • Να διατηρούμε (μέσω επικαιροποιήσεων) τη λίστα επαφών μας.

Επεξεργασία Δεδομένων

Η Crossoverbrand με τη συνδρομή αυτοματοποιημένων τεχνολογιών κατέχει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα υπό μορφή που την ταυτοποίηση ως υποκείμενα αυτών μόνο για το διάστημα που χρειάζεται και αποκλειστικά για τον σκοπό της επεξεργασίας. Αντίστοιχα οφείλει να ακολουθεί ανάλογη διαχείριση τήρησης του απορρήτου των προσωπικών στοιχείων του και της ελεγχόμενης πρόσβασης στον χρήστη www.crossoverbrand.com φροντίζοντας να διαφυλάξει άλλα προσωπικά δεδομένα. Πρόσβαση στα δεδομένα έχουν μόνο οι νόμιμοι αποδέκτες αυτών (π.χ. εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι), όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο. Πέραν των ανωτέρω, τα δεδομένα σας δεν θα διαβιβαστούν σε τρίτους-αποδέκτες ή σε τρίτες χώρες για εμπορικούς ή μη εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση και ρητή συγκατάθεσή σας .

Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν για μια διαφορά από την αποθήκευσή τους, εκτός εάν επιβάλλεται η διατήρηση τους από την ευρωπαϊκή ή την ελληνική νομοθεσία.

Τα δικαιώματα σας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ):

  • Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε αν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αναφέρουν, αποτελέσματα ή αποτελέσματα επεξεργασίας και σε κάθε περίπτωση που απαιτείται από την Crossoverbrand τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν αυτά είναι ανακριβή ή συμπλήρωση αυτών σε περίπτωση ελλείψεων. Κατά την ενημέρωση των προσωπικών σας στοιχείων, ενδέχεται να σας ζητηθεί να συνεχίσετε την ταυτότητά σας για να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε την αίτημά σας.
  • Σε περίπτωση μη ρητής συγκατάθεσης σας καμία απόφαση δε θα λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας. Μπορείτε να λαμβάνετε, τα προσωπικά πρόσωπα που σας αφορούν, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να τα διαβιβάζετε, υπό τις νόμιμες προϋποθέσεις, σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας χωρίς αντίρρηση, αρκεί αυτό, να μη επηρεάζει δυσμενώς τα δικαιώματα. και τις ελευθερίες άλλων.
  • Υπό τις προϋποθέσεις του νόμου μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή τους, καθώς και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις τον περιορισμό της επεξεργασίας που αυτά υφίστανται.
  • Έχετε δικαίωμα να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία δεδομένων που σας ενδιαφέρει.
  • Κάθε στιγμή για να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για απευθείας εμπορική προώθηση, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, αν σχετίζεται με την απευθείας εμπορική προώθηση. Σε περίπτωση άσκησης του παραπάνω δικαιώματος τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα υποβάλλονται πλέον σε επεξεργασία για τους σκοπούς αυτούς .
  • Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε και να ζητήσετε τον περιορισμό ορισμένων πράξεων επεξεργασίας των δεδομένων σας.
  • Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε περίπτωση που κρίνετε ότι τα δεδομένα σας υφίστανται μη νόμιμη επεξεργασία.

Τρόπος άσκησης των άνω δικαιωμάτων:

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, καθώς και για κάθε πληροφορία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να υποβάλετε αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@crossoverbrand.com ή να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων στα στοιχεία που παρατίθενται ανωτέρω.

Κατά κανόνα, το αίτημά σας θα ικανοποιείται, εντός μηνός από την παραλαβή του. Οι πληροφορίες, κάθε ανακοίνωση καθώς και όλες οι ενέργειες που αναλαμβάνονται κατά τα άρθρα 15 έως 22 και 34 GDPR, παρέχονται δωρεάν .

Ασφάλεια

Το Crossoverbr και εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται το επίπεδο ασφάλειας των δεδομένων σας έναντι των κινδύνων. Ωστόσο, κανένα σύστημα πληροφοριών δεν είναι 100% ασφαλές. Για αυτό το λόγο δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων σας.

Πολιτική απορρήτου και Ανήλικοι

Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί και προορίζεται για χρήση από ενήλικες. Αν είστε ανήλικος κάτω από το ηλικιακό όριο, από το οποίο έχετε η γονική συναίνεση στη χώρα σας, θα πρέπει να ελέγξετε τους όρους της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου από κοινού με το γονέα ή τον κηδεμόνα σας για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε και αποδέχεστε αυτούς τους όρους.

Εφόσον διαπιστωθεί ότι έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες από ανήλικο χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα του, ενώ θα έπρεπε να έχει ληφθεί τέτοια συγκατάθεση, θα διαγράψουμε τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν.

Η πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες της ιστοσελίδας να περιγραφεί σε χρήστες κάτω από μια ορισμένη ηλικία. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να πραγματοποιήσουμε ελέγχους την ηλικία της και να εφαρμόσουμε αυτούς τους περιορισμούς ηλικίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ Ι.Π

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής (Η/Υ) του επισκέπτη / χρήστη / μέλους έχει συνέχεια πρόσβαση στο διαδίκτυο και στην Ιστοσελίδα/Εφαρμογή, αποθηκεύεται και μπορεί να αξιοποιηθεί από τη σελίδα, εάν είναι αναγκαίο, στην περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήση της Ιστοσελίδας/Εφαρμογή από μέρους του επισκέπτη / χρήστη /.

Επικοινωνία μέσω της πλατφόρμας της ιστοσελίδας

Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης επικοινωνεί μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, η παροχή εκ μέρους του χρήστη των προσωπικών δεδομένων του οικειοθελώς και αποκλειστικά κατά την ελεύθερη βίβαση του χρήστη. Θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Δίκτυα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εντάσσεται εντός της Ιστοσελίδας μας για να προσφερθεί η δυνατότητα διαμοιρασμού σε Κοινωνικά Δίκτυα και άλλα συναφή εργαλεία που μπορείτε να μοιραστείτε τις δράσεις σας εντός της Ιστοσελίδας με άλλες εφαρμογές, ιστοσελίδες ή μαζικά μέσα ενημέρωσης, και το αντίστροφο. Η χρήση τέτοιων χαρακτηριστικών επιτρέπει την αλλαγή πληροφοριών με τους φίλους σας ή το γενικό κοινό, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε καθορίσει στο προσωπικό σας προφίλ. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου αυτών των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας.

Ειδικές Κατηγορίες Δεδομένων

Σας ζητούμε να μην μας στέλνετε μέσω e-mail και να μην μας αποκαλύπτετε μέσω της χρήσης της πλατφόρμας επικοινωνίας ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα. Η επεξεργασία προσωπικού χαρακτήρα αυτής της κατηγορίας δεν εξυπηρετεί σε καμία περίπτωση τον σκοπό της επεξεργασίας, όπως αυτός ορίζεται παραπάνω.

Γραμματοσειρές Google

Για την ομοιόμορφη αναπαράσταση των γραμματοσειρών, αυτή η σελίδα που παρουσιάζει τις web γραμματοσειρές που παρέχονται από την Google. Όταν ανοίγετε μια σελίδα, για τη σωστή εμφάνιση κειμένων και γραμματοσειρών, το πρόγραμμα περιήγησης φορτώνει τις απαιτούμενες γραμματοσειρές στην προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης.

Για αυτόν τον σκοπό, το πρόγραμμα περιήγησης σας πρέπει να δημιουργήσετε μια άμεση σύνδεση με τους διακομιστές της Google. Έτσι, η Google αντιλαμβάνεται ότι η ιστοσελίδα μας έχει πρόσβαση μέσω της διεύθυνσης IP σας. Η χρήση των γραμματοσειρών Google Web γίνεται με σκοπό την ομοιόμορφη και ελκυστική παρουσίαση της ιστοσελίδας μας. Αυτό αποτελεί νόμιμο συμφέρον σύμφωνα με το άρθρο. 6 (1) – DSGVO.

Το πρόγραμμα περιήγησης σας δεν υποστηρίζει web γραμματοσειρές, χρησιμοποιείται μια τυπική γραμματοσειρά από τον υπολογιστή σας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση δεδομένων χρήστη δεν μπορούν να βρεθούν στη διεύθυνση https://developers.google.com/fonts/faq και στην πολιτική απορρήτου της Google στη διεύθυνση https://www.google.com/policies/privacy/.

Google Map

Για την ορθή εμφάνιση της διεύθυνσης του φυσικού καταστήματός της Crossoverbrand το πρόγραμμα περιήγησης σας πρέπει να δημιουργήσετε μια άμεση σύνδεση με τους διακομιστές της Google (google map). Έτσι, η Google αντιλαμβάνεται ότι η ιστοσελίδα μας έχει πρόσβαση μέσω της διεύθυνσης IP σας. Λεπτομέρειες και επιλογές για το cookie αυτό στο πεδίο του μάρκετινγκ.