Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας από το www.crossoverbrand.com με τους ακόλουθους τρόπους:

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται από τον πελάτη προς τον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών κατά την παράδοση. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα, και για δέματα που τόσο το Πραγματικό Βάρος όσο και το Ογκομετρικό Βάρος τους αποστολής είναι κάτω από 6kg. Η μέθοδος αυτή επιβαρύνεται με μία μικρή εξτρά αμοιβή αντικαταβολής του μεταφορέα, η οποία αναγράφεται αυτόματα στο καλάθι αγοράς και αντιστοιχεί σε 2€.

Κατάθεση μετρητών σε τράπεζα ή μέσω web banking

Πληρώνετε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας, σε κάποια από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε. Παρακαλώ χρησιμοποιείστε τον ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ σαν αναφορά πληρωμής, στην αιτιολογία της συναλλαγής σας.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μεταφορά των χρημάτων, χρησιμοποιώντας το web banking κάποιας από τις αναγραφόμενες τράπεζες.

Τράπεζα EUROBANK
IBAN: GR6302602570000290201328181
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ CROSSOVERBRAND

Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ
IBAN: GR5801105410000054100284873
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ CROSSOVERBRAND

Εφόσον δεν πραγματοποιήσετε την κατάθεση των χρημάτων εντός 10 ημερών, τότε αυτόματα η παραγγελία σας ακυρώνεται.

Πληρωμή με Κάρτα, Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Εξόφληση της παραγγελίας με χρήση πιστωτικής,  χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας Visa & Mastercard, Maestro, American Express, Diners

Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αυτές διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Stripe  και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογραφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Η διαδικασία πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είναι πολύ απλή:
 Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής “Πληρωμή με Κάρτα ”
 Μόλις ολοκληρώσετε την καταχώρηση, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζάς σας.

 Συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία και επιλέγετε “Πληρωμή”
Ολοκληρώνοντας την πληρωμή, θα λάβετε email με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Πληρωμή μέσω PayPal (ο λογαριασμος αντιστοιχει στο email info@crossover.com.gr)

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας, με τη χρήση πιστωτικών καρτών Visa, Mastercard, Diners και American Express, σε συνεργασία με τη Paypal. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, θα ανακατευθυνθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της PayPal για να πραγματοποιήσετε την αγορά σας. Η εταιρία μας δεν αποθηκεύει για κανένα λόγο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Η συναλλαγή σας είναι απόλυτα διασφαλισμένη και υποστηρίζεται από την PayPal Inc. την κορυφαία εταιρία παγκοσμίως για διεκπαιρεώσεις πληρωμών και λαμβάνει όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας.

Πληρωμή με δωροκάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τη δωροκάρτα που διαθέτετε, καταχωρώντας στο αντίστοιχο πεδίο τον κωδικό που αναγράφεται επάνω στην κάρτα. Εάν η συναλλαγή σας υπερβαίνει το ποσό της δωροκάρτας σας, το χρηματικό ποσό του δώρου θα αφαιρεθεί από το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας και θα προχωρήσετε σε προτιμώμενο τρόπο πληρωμής για το υπολειπόμενο ποσό της συναλλαγής σας.

Φυσικά μπορείτε να εξαργυρώσετε τη δωροκάρτα σας και με επίσκεψη στο φυσικό μας κατάστημα, στην οδό Λασκαράτου 11Α , στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. (Βρείτε μας εύκολα αναζητώντας την Crossover Basketball στους χάρτες της google.)