ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Με ποιο τρόπο σας ενημερώνω για την επιστροφή που θέλω να κάνω;

Σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνετε κάποια επιστροφή, επικοινωνείτε μαζί μας συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα επιστροφής προϊόντος. Εκεί βρίσκονται όλες οι πληροφορίες που χρειαζόμαστε προκειμένου να προχωρήσουμε στην επιστροφή σας.

Πόσο χρόνο έχω στη διάθεσή μου για να επιστρέψω ένα προϊόν;

Το χρονικό διάστημα δυνατότητας επιστροφής προϊόντος είναι 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό αγοράς σας.

Σε τι κατάσταση μπορεί να βρίσκεται το προϊόν προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή του;

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή πραγματοποίηση της επιστροφής είναι η παράδοση των προϊόντων στην εταιρία μας στην αρχική τους κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων (καρτελάκια) καθώς και με την απόδειξη ή τιμολόγιο της αγοράς του.

Τι ισχύει για τα εκπτωτικά προϊόντα;

Στους εκπτωτικούς κωδικούς, αλλαγές μεγέθους πραγματοποιούνται όσο το συγκεκριμένο προϊόν υπάρχει σε απόθεμα. Εναλλακτικά, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας μας έρχεται σε επαφή μαζί σας ώστε να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν προς αντικατάσταση. Επιστροφές χρημάτων για εκπτωσιακά προϊόντα δεν πραγματοποιούνται.

Τι αλλάζει εάν βρίσκομαι στο εξωτερικό;
Εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό, η επιστροφή πραγματοποιείται με χρέωση αποστολέα, με οποιαδήποτε εταιρεία μεταφορών επιθυμείτε. Σε περίπτωση που επιλέξετε τη συνεργαζόμενη με την εταιρία μας εταιρία ταχυμεταφορών, (FEDEX), η αποστολή της επιστροφής σας θα πρέπει να γίνει με χρέωση παραλήπτη και ταυτόχρονα να προχωρήσετε σε κατάθεση του ποσού των 20€ για τα έξοδα αποστολής,  σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας μας. Συσκευάζετε κατάλληλα το προϊόν μαζί με αντίγραφο του παραστατικού αγοράς και μας το επιστρέφετε στη διεύθυνση Crossover Basketball, Λασκαράτου 11Α, 55535, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, τηλ: +30 2310 334434 ώστε μόλις το παραλάβουμε κι εγκριθεί η επιστροφή σας να σας επιστρέψουμε την αξία του εφόσον επιβεβαιωθεί και η καταβολή του κόστους των μεταφορικών εξόδων (τυχόν έξοδα αποστολής επιστρέφονται μόνο για αποστολές εντός της Ε.Ε. εφόσον επιστραφεί ολόκληρη η παραγγελία και μόνο αν ενημερωθούμε για την επιστροφή εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε το δέμα σας ή/ και παραλάβουμε το δέμα σας εντός επίσης 14 ημερών από την γνωστοποίηση της πρόθεσης επιστροφής). Σας συστήνουμε να επιλέξετε εταιρεία που σας παρέχει την δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας του δέματός σας. Η Crossover επιφυλάσσεται του δικαιώματος να απορρίψει επιστροφές που στάλθηκαν ή κοινοποιήθηκαν μετά από την προθεσμία επιστροφής ή επιστροφές ειδών που δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία ήταν όταν απεστάλησαν από τις εγκαταστάσεις μας ή επιστροφές προϊόντων χωρίς τη συμπληρωμένη ηλεκτρονική φόρμα επιστροφής προϊόντων καθώς κι επιστροφές ειδών (κάλτσες) που για λόγους υγιεινής δεν μπορούν να επιστραφούν στην αποθήκη μας.