Χάντερ Χέιλ

 

Ο Προμηθέας Πάτρας έδωσε μια επιθετική παράσταση απέναντι στο Λαύριο και με  ομαδικά στατιστικά: 25/35 δίποντα, 13/27 τρίποντα, 11/14 βολές, 38 ριμπάουντ (29 αμυντικά - 9 επιθετικά), 24 ασίστ, 7 κλεψίματα, 7 μπλοκ, 15 λάθη ήταν αδύνατον να μην φτάσει στο 4-1 στη Stoiximan Basket League νικώντας με 100-73 στο «Δ. Τόφαλος».

 

 Κορυφαίος των νικητών και συνολικά του αγώνα ο  Χάντερ Χέιλ με καθοριστικό ρόλο στο … κατηφορικό πρώτο ημίχρονο (63-34) και συνολικά στατιστικά:  24 πόντους (2/5 δ. 5/6 τ. 5/5 β.), 4 ρ. 3α 2λ. και χρόνο παρουσίας στο παρκέ: 17:58

 

«Συγχαρητήρια στους παίκτες, είμαστε πολύ προσηλωμένοι σε άμυνα και επίθεση, μπήκαμε πολύ δυνατά και συγκεντρωμένοι, με πολύ καλές επιθετικές επιλογές και νικήσαμε εύκολα και δίκαια.», δήλωσε ο coach Παπαθεοδώρου εμφανώς ικανοποιημένος.

 

«Από την πρώτη στιγμή δουλεύουμε σκληρά και υπάρχει αισιοδοξία που δεν την έχουμε κρύψει και ευελπιστώ, ότι αν δεν υπάρξουν τίποτα εξωγενείς παράγοντες που μας επηρεάσουν, να υλοποιήσουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει» πρόσθεσε ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας team partner της Crossover Basketball.

 

Mε σεβασμό μίλησε και για την ομάδα του Λαυρίου: «Είναι ομάδα που μέχρι στιγμής έχει πολύ καλό ρεκόρ και για το λόγο αυτό ήμασταν από την αρχή εξαιρετικά προσγειωμένοι».

 

Ο Κώστας Μέξας, προπονητής του Λαυρίου δήλωσε: «Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, που είναι με τη μεγαλύτερη ταχύτητα μετά τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Δεν είχαμε συγκέντρωση, ήμασταν πίσω δύο βήματα σε κάθε φάση. Ήταν εικόνα ντροπής αυτή που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο και η ευθύνη είναι του προπονητή. Ήταν ένα από τα χειρότερα ημίχρονα της καριέρας μου. Ο προβληματισμός μας τώρα είναι για τον Χέλεμς, του οποίου ο τραυματισμός φαίνεται σοβαρός δυστυχώς.»

 

Πριν τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για το θάνατο της ιστορικής προσωπικότητας του Πατρινού basketball και της ελληνικής δημοσιογραφίας, Βασίλη Γεωργίου.

November 06, 2023