Νικώντας με 100+ πόντους Λαύριο, Απόλλωνα Πάτρας αλλά και την φιλόδοξη ΑΕΚ Betsson κι έπειτα από μια πολύ σημαντική νίκη επί του Άρη Midea στο Nick Galis Hall είναι προφανές, πως ο στόχος του Προμηθέα Πάτρας, team partner της Crossover Basketball είναι η διασφάλιση της 4αδας και η τρίτη θέση της Basket League πίσω από τις Euroleague ομάδες Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR.

 

Ο κόουτς του Προμηθέα Πάτρας Ηλίας Παπαθεοδώρου με προηγούμενη θητεία στην ΑΕΚ Betsson δήλωσε μετά την νίκη επί του συνόλου του Ζουάν Πλάθα:

«Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα με μεγάλες αντιξοότητες και ένα μακρινό ταξίδι μέσα στην εβδομάδα. Ήμασταν κυρίαρχοι για 40 λεπτά κόντρα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, με σπουδαίο ρόστερ και έναν σπουδαίο προπονητή. Θα ευχαριστηθούμε τη νίκη μας μέχρι τη Δευτέρα, γιατί την αξίζουμε”.

Ο αντίπαλός του Ισπανός προπονητής αποδέχτηκε την ήττα με εγκώμια για την ομάδα της Πάτρας:

«Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς. Το πλεονέκτημα που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μεγάλο και άξιζε τη νίκη”

 

Το πρόγραμμα του Προμηθέα συνεχίζει με ένα must win βάσει φιλοδοξιών και αγωνιστικής εικόνας  παιχνίδι στην Ρόδο με αντίπαλο τον Κολοσσό H Hotels.

December 03, 2023